1. Verwarm de oven voor op 180˚C. Zeef het speltmeel.
2. Maal de amandelen met de speltvlokken fijn in de magimix en meng dit met de rest van de ingrediënten voor de bodem tot een stevig deeg.
3. Maak van het deeg 12 bolletjes en druk deze in de vormpjes. Dit is de bodem van je taartje. Bak de bodems 15 minuten op 180˚C.
4. Maak nu de riz condé door de dessertrijst gaar te koken en dit met de rijstmelk te mengen in de magimix.
5. Roer de riz condé met de bolle kant van een lepel door een grove zeef (eventueel verdunnen met wat rijstmelk) en voeg hierbij de soja yoghurt en de agavesiroop. Zet de riz condé nu apart.
6. Maak nu de panna cotta. Haal hiervoor de kardemompeulen en kook deze al roerend met de amandelmelk en de agar agar 5 minuten in een steelpannetje. Haal de pan van het vuur en de peulen uit de amandelmelk.
7. Voeg in twee delen de riz condé toe, meng het steeds goed. Roer dit mengsel door de zeef in een maatbeker. Schenk het mengsel in de vormpjes en laat dit ongeveer 1 uur opstijven in de koelkast.
8. Druk de taartjes voorzichtig uit de vormpjes.