1. Was de groenten en verwijder de zaadlijsten van de paprika en de courgette. Snijd de groenten en de shiitakes in kleine blokjes. Rasp de gember op een fijne rasp en knijp het sap eruit boven een kom. Vijzel de gomasio met de norivlokken en snijd de bosui in dunne ringen.
2. Blancheer de venkel 3 minuten in kokend water, giet het dan af en zet het apart.
3. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, spoel ze koud af en zet apart.
4. Bak de rauwe en geblancheerde groenten en de shiitakes in de zonnebloemolie.
5. Maak ondertussen de saus door alle ingrediënten, behalve het citroen- en gembersap en de arrowroot in een pan aan de kook te brengen.
6. Los de arrowroot op in een beetje water en giet dit bij de saus. Roer het goed door tot een gladde saus. Laat het geheel een paar minuten doorkoken en voeg dan het citroen- en gembersap toe.
7. Giet de saus bij de gebakken groenten, voeg de noedels toe en verwarm het geheel goed.
8. Verdeel de noedels over 4 kommen en garneer met het gomasio-norivlokken condiment en de bosui.