zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

24-12 Kerstavond

Dinsdag 24 december, kerstavond , zijn wij geopend van 8.00 – 17.00 uur

25 & 26-12, 1e en 2e kerstdag

Woensdag 25 en Donderdag 26 december, 1e en 2e kerstdag, zijn wij gesloten

 

 

recept

Bietensalade met dille & appel

Bereidingswijze:

1. Snijd de appels, met schil, in dunne reepjes, hak de dille fijn en de kappertjes in stukjes.

2. Snijd de bieten net als de appel in dunne reepjes.

3. Meng de bieten, appels, kappertjes en dille (bewaar wat dille en appelreepjes voor de garnering).

4. Breng de salade op smaak met de walnootolie, citroensap, peper en zeezout.

5. Meng het geheel nog een keer goed en garneer de salade met de stukjes appel en dille.

Ingrediënten

  • 6 grote rode bieten (gekookt)
  • 3 fris-zoete appels
  • ½ bosje dille
  • 140 g kappertjes
  • 2 el walnootolie
  • 2 el citroensap
  • peper & zeezout

 

  • 4 personen
  • 30 minuten
  • gistvrij, glutenvrij, Vegan, Vegetarisch, zuivelvrij, gistvrij, glutenvrij, sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij, Vegan, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.