zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

24-12 Kerstavond

Dinsdag 24 december, kerstavond , zijn wij geopend van 8.00 – 17.00 uur

25 & 26-12, 1e en 2e kerstdag

Woensdag 25 en Donderdag 26 december, 1e en 2e kerstdag, zijn wij gesloten

 

 

recept

Granola bar

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 170˚C.

2. Week de rozijnen in lauwwarm water.

3. Meng alle droge ingrediënten met elkaar, behalve het vanillepoeder. Laat voor de garnering wat kokosrasp, gojibessen en pompoenpitten over.

4. Meng de sojaboter, appelstroop, rijststroop en het vanillepoeder in een steelpannetje en breng aan de kook.

5. Meng de droge ingrediënten nu met het warme mengsel en meng goed. Bekleed de bakplaat met bakpapier, verdeel hierover gelijkmatig het mengsel en druk het goed aan.

6. Schuif de bakplaat in de oven en bak af in ca. 25 minuten op 170˚C.

7. Bestrijk het geheel met rijststroop en garneer met de overige kokosrasp, gojibessen en pompoenpitten. Snijd het geheel in 12 repen.

Ingrediënten

  • 100 g hele havervlokken
  • 75 g fijne havervlokken
  • 25 g kokosrasp grof
  • 50 g pompoenpitten
  • 30 g sesamzaad
  • 20 g maanzaad
  • 60 g rozijnen
  • 45 g speltbloem
  • 40 g gojibessen
  • 1 tl kaneel
  • 50 g kokosbloesemsuiker
  • ½ tl vanillepoeder
  • 1 tl zeezout
  • 80 g sojaboter
  • 60 g appelstroop
  • 100 g rijststroop
  • Verder nodig:
  • bakpapier

 

  • 12 stuks
  • 45 minuten
  • gistvrij, Vegan, Vegetarisch, zuivelvrij, gistvrij, Notenvrij, Vegan, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.